De omgeving

In Nijmegen en zin in een unieke ervaring? Dan is het muZIEum iets voor jou. Het muZIEum is een unieke beleving, waar bezoekers ervaren hoe het is om blind of slechtziend te zijn. Als bezoeker vertrouw je in het pikkedonker op een ervaringsdeskundige gids en ontdek je wat er juist wél kan als je niets ziet.

De Grote Markt is een groot plein in het Centrum van Nijmegen omringt door heerlijke, leuke en gezellige restaurants. Vanuit hier kan je gemakkelijk verschillende kanten op de stad in. Yeller Taxi Nijmegen brengt je ook graag naar deze locatie.

Dicht bij het centrum van Nijmegen ligt het Kronenburgerpark. Een prachtig park om even te ontsnappen aan de drukte van de stad. Heerlijk ontspannen even een wandelingen maken om zo weer fris verder te kunnen met het genieten van alles wat Nijmegen je te bieden heeft.

Het Nationaal Fietsmuseum Velorama is het enige fietsmuseum in Nederland. De collectie van het museum bevat een groot aantal bijzondere fietsen waaronder een aantal originele loopfietsen (draisines), vélocipèdes en hoge bi’s. Ook kun je er een lekker hapje en drankje genieten.

Nog langer genieten van alles wat de stad Nijmegen je te bieden heeft? Dan ben je bij het Bastion Hotel in goede handen. Ze hebben er een bar/louche en een gezellig restaurant. Yeller Taxi Nijmegen brengt je ook naar dit Hotel.

Heb je medische hulp nodig, dan brengt Yeller Taxi Nijmegen comfortabel naar het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Heb je hulp nodig bij het in en uit stappen, dan zal onze chauffeur je daar graag bij helpen. Ook brengt Yeller Taxi Nijmegen je weer comfortabel thuis.